LEVEL UP! URBAN ZANGTRAJECT IN DEN HAAG VOOR JOU?

Meld je aan voor de audities voor een aankomend exclusief zangtraject genaamd Level Urban Pro! Auditiedata maandag 27 juni in Theater Dakota. Geef je nu op!

Level UP biedt zangers en zangeressen de mogelijkheid een inspirerende zangtraject te volgen. De beste (urban) docenten uit de stad werken samen om het beste uit nieuw zangtalent te halen. De al aanwezige zang basis wordt versterkt en gaandeweg geüpgrade met R&B elementen. Naast zangtechnieken is er, binnen het traject, ook aandacht voor de zakelijke kant van het muziekvak. In een eindshow (lees: vocale strijd) wordt voor het oog van een vakjury en publiek duidelijk welk zangtalent klaar is voor het echte werk! De winnaar van de titel Urban Pro wint muziekcarrière bevorderende prijzen: zoals een eigen single en daarbij behorende videoclip.

Level UP is voor zangers en zangeressen van 16 t/m 25 jaar.

Level UP is een follow-up van het concert The Evolution of R&B. In het concert werd door middel van liederen, het proces van urban amateurzanger tot urban professional, duidelijk. De toen optredende artiesten zijn wederom betrokken bij Level UP om dit keer nieuw zangtalent te begeleiden richting een professionele carrière.

Dit zangtraject wordt versterkt door: ACKU, UCWB, Musicon, Theater de Vaillant, Den Haag FM / Young Agga, stichting HipHo(o)p en CultuurSchakel.

Het gehele traject kost €25 per persoon. Voor de auditie betaal je uiteraard niets. Opgave via www.theaterdakota.nl.