ACTRICE YOOTA WONG LOI SING SIERT OP DE COVER VAN WEEKBLAD FLAIR!

Confession…we lezen en bladeren nog maar weinig door hardcopy magazines. Tja wat wil je als je je favoriete fashion brands en sterren direct kan volgen op Instagram en Facebook. Toch blijft het tof om te zien dat er steeds meer black girl magic op de covers van magazines verschijnt.

Neem bijvoorbeeld de meest recente cover girl, actrice Yoota Wong Loi Sing! Deze prachtige Rotterdamse dame siert de cover van het Nederlanse Flair Magazine, een stoer, sexy en speels weekblad voor jonge vrouwen. Yootha is bekend van haar acteerwerk in de films Sneekweek (2016), Cas (2016), The Paradise Suite (2015) en Hoe Duur was de Suiker (2013). e. Met haar debuutrol als de lijfslavin MiniMini in de speelfilm Hoe Duur was de Suiker, de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2013, maakt ze grote indruk en wordt genomineerd voor het Gouden Kalf voor Beste Actrice.

Vanaf 12 oktober 2017 zijn actrice Maryam Hassouni, Esmée van Kampen, Sarah Chronis en Yootha Wong-Loi-Sing te zien in de  bioscoopfilm Alles Voor Elkaar.