BE PART OF THE 5TH INTERNATIONAL EXCHANGE PROJECT OF EE2 IN AMSTERDAM & ROTTERDAM

Ambieer jij een muziekcarrière in het buitenland, dan hebben we nieuws voor jou! EE2 organiseert voor de 5e keer een Exchange project waarbij er in Londen (Engeland), Parijs (Frankrijk), Amsterdam en Rotterdam, Toronto (Canada), N.Y., Atlanta en L.A. (Amerika) audities worden gedaan. Uit al de auditanten worden uiteindelijk 5-8 mensen geselecteerd.

Deze winnaars worden naar Amerika gevlogen om daar in een gerenommeerde studio met een Grammy Award winning producer te werken. Uiteindelijk worden er in een paar dagen tijd 3-4 nummers opgenomen waar meerdere deelnemers een bijdrage aan leveren. De anthem van de door Epitome Entertainment georganiseerde New Skool Rules wordt ook tijdens deze studiosessies gemaakt.

Eerdere artiesten die uitgekozen zijn als winnaars zijn onder andere zanger Rico Green (voormalig genaamd Phatt bekend als producer voor o.a. Gers Pardoel, Feis en Winne)), Laise Sanches (Adlicious), Sarah Jane Wijdenbosch (o.a. genomineerd voor Soul & Jazz talent 2016), Nicole Bus (recentelijk getekend bij TopNotch en bij BMG/ Talpa met haar publishing). Heel bijzonder was ook dat tijdens Exchange audities in Atlanta, een deelnemer door een jurylid onder zijn hoede werd genomen en binnen 5 weken een platendeal had t.w.v. 600.000 dollar!!! Talking about opportunities!

Na de studiosessies worden in mei 2017 de buitenlandse winnaars naar Nederland gevlogen om samen met de Nederlandse winnaars bij New Skool Rules de opening, de sluiting en andere individuele optredens te verzorgen. Vanwege de aanwezigheid van eigenlijk alle belangrijke A&R’s op het gebied van ‘urban muziek’ in de wereld, maar ook veel aanwezige media en boekers, zorgt dit voor uitstekende ‘exposure’ en een grotere kans om ontdekt te worden.

De Nederlandse audities voor de Exchange zijn in No Limit in A’dam op 22 April 2016 van 18.00-22.00 uur en in de Art Studio in Rotterdam op 23 April 2016 van 12.00-16.00 uur.

Inschrijven voor de Exchange kan via: www.ee2.nl/projecten/exchange/inschrijven