BIG BOSS THINGS VOOR BEYONCÉ: NBA TEAM, 90 MILJOEN VILLA, NALA IN LION KING & FORMATION SURPRISE TOUR!

Toen Beyoncé op het album “Lemonade” uit 2016 verkondigde dat zij een nieuee black Bill Gates in de making is, wisten wij nog niet hoe zij dat van plan was te gaan realiseren. De volgende boss move updates geven een glimp van hoe zij dat gaat doen.

Ze mag misschien net bevallen zijn van een kersverse tweeling Beyoncé overweegt een aandeelhouder te worden van het NBA-team de Houston Rockets. De zangeres is een groot liefhebber van basketbal en is regelmatig courtside te vinden met hubby Jay-Z. De waarde van de Rockets wordt geschat rond de 2 miljard dollar (1,7 miljard euro).

Na lang zoeken hebben Beyoncé en Jay-Z in de meest luxe wijk van Los Angeles een huis gekocht van circa $90 miljoen (71 miljoen euro).

Verder worden de laatste details toegevoegd aan de onderhandelingen met Beyoncé om de rol van Nala in de remake van The Lion King. Al een tijdje gaan er geruchten over haar bijdrage aan de film. Voor het inspreken van de rol van Nala kan Be straks 25 miljoen dollar ontvangen op haar rekening. Maar dat is niet genoeg, want waar een The Lion King film is… is er ook muziek! Smart move is dat zij meteen afdwingt om de bijbehorende en nieuwe soundtrack van The Lion King ook te produceren.

In de tussen tijd moeten de zwangerschapskilo’s van tweeling Sir Carter en Rumi Carter eraf. De komst van haar laatste 2 telgen met manlief Jay-Z schijnt de zangeres te hebben geinspireerd. Daarom is zij ook bezig met nieuwe muziek en misschien komt er een verrassingsoptreden van haar succesvolle “Formation Tour”. Waar en wanneer is nog niet duidelijk, maar zeker is dat Beyoncé is voorlopig niet van plan om het rustig aan te gaan doen.