#BusinessBabes SAMIRA BRESLAU VIERT 1 JAAR OWN THE THRONE BOOKINGS!

#BusinessBabes De Surinaams-Marokkaanse Samira Breslau viert het 1-jarig bestaan van haar artiesten management en bookingskantoor Own The Throne! Hoogtijd om terug te blikken op haar start en wat de toekomst gaat brengen.

Wie is Samira Breslau?
Ik ben Samira Breslau, 32 jaar en woonachtig in Amsterdam
Wat is je werkervaring?
Ik heb oorspronkelijk een juridische achtergrond. 
Wat trekt je aan binnen de entertainment sector?
Wat mij aantrekt in de entertainment is dat je continu bezig bent en onder druk en deadlines werkt. Het klikt raar, maar ik houd ervan om onder druk alsnog de juiste prestaties te leveren. Maar ook het ontmoeten van nieuwe mensen en je weten te onderscheiden van van anderen trekt mij aan binnen deze sector.
Omschrijf wat je doet met Own The Throne?
Binnen Own The Throne vallen er vier artiesten en voor hen hou ik hun social media kanalen bij, ik plan fotoshoots in, ik stel voorwaardens op omtrent boekingen, ik handel de binnengekomen boekingen af, als ze iets nodig hebben dan ga ik erachteraan, ik stel promo en persberichten op, ik houd de agenda bij en zo kan ik nog wel even doorgaan. 
Hoe ben je Own The Throne gestart?
Vijf jaar geleden begon ik met het assisteren van Giordan Chase dit deed ik nog naast mijn studie. Ik merkte dat ik dit wel leuk vond en na vier jaar en drie bijgekomen artiesten verder durfde ik mijn kindje eindelijk met de buitenwereld te delen. 
Wat is je visie voor Own The Throne?
Ik wil zowel nationaal als internationaal gaan met Own The Throne en er echt een imperium van maken.  
Waar ben je het meest trots op vanuit Own The Throne?
Toch wel het aankomende festival seizoen, maar ook de buitenlandse boekingen en natuurlijk dat de artiesten zich binnen Own The Throne thuis voelen en ook weten dat het echt om hun gaat. 
Wat was je grootste uitdaging tot nu toe geweest en wat heb je daarvan geleerd?
Toch wel het binnen halen van Sentimenz binnen Own The Throne. Ik was best nerveus om hem te benaderen, omdat hij toch wel bekend staat om zijn hit ‘Tamo a Vir’. Wat ik hiervan heb geleerd, is dat als je echt iets wilt dan moet je er echt zonder angsten voor gaan! Maar je moet ook goed weten waarom je het wilt en wat voor waarde het voor de artiest maar ook voor jezelf zal betekenen als je een werkrelatie aangaat. 
Wat houdt je gemotiveerd om de entertainment te blijven werken?
Door gesprekken te voeren met andere mensen uit de entertainment, maar ook door hoe hard de jongens werken. 
Hoe kan een artiest of DJ bij jou opvallen?
Bij mij kan een artiest opvallen als ik zijn of haar gedrevenheid zie op het moment dat hij/zij op het podium of achter de draaitafels staat en ik letterlijk kippenvel krijg.
Welke tip heb je voor andere opkomende #BusinessBabes?
Geef nooit op! Ga voor wat je wilt en sta stevig in je schoenen, laat je niet van je troon afslaan omdat je een vrouw bent! 
Naar welke #BusinessBabes kijk je op?
Het klinkt misschien cliché maar toch echt naar Miss JoJo Bie. Zij straalt echt uit voor wat ze staat en geeft totaal niet op en daar heb ik alleen maar respect voor, maar ook Kim Keizer behoort tot mijn lijstje. Zij laat ook zien dat de vrouw ook haar business op orde kan houden en haar dromen achterna kan gaan. 
Hoe ziet de toekomst van Own The Throne eruit?
Zoals ik al eerder aangaf willen wij meer internationaal gaan en wil ik dan wel echt een stempel hebben neergezet dat je er niet omheen kan om bij Own The Throne te zijn voor de beste Afro en Hiphop artiesten.

Get social met #BusinessBabe Samira Breslau

Website: coming soon

Facebook: Samira Breslau / Own The Throne Bookings

Instagram Chamira_ / OTTBookings

Giordan Chase: https://m.soundcloud.com/giordanchase

Sentimenz: https://m.soundcloud.com/sentimenz

Ricks: https://m.soundcloud.com/djricksss

Quen: https://m.soundcloud.com/quenrml