CONTEST: GA NAAR SVEN ALIAS & JONNA FRASER TIJDENS #ENCOREONTOUR IN HET PAARD VAN TROJE!

encore-ucwb

UrbanChicksWithBrains.com staat vooral bekend om haar opvallende statement kleding merchandise, welbespraakte vrouwen, spraakmakende radioshows en jongeren met een ondernemersgeest. Ook ontwikkeld UCWB zich steeds meer als een plek voor branding en marketing rondom diverse feesten, shows en evenementen. Van een opvallende film avond in het Filmhuis Den Haag tot je favoriete clubavond in ya local hotspot, we geven regelmatig leuke prijzen weg onder onze trouwe #UCWBTroopers!

Ditmaal mogen wij onze klanten, lezers en luisteraars blij maken met free tickets voor één van de meest invloedrijke urban clubavonden van Nederland… ENCORE! Al ruim 4 jaar is dit hiphop en R&B knalfuifìe gevestigd in de Amsterdamse Melkweg de plek om gezien en gezien  te worden en de laatste muziek trends live te ervaren. Encore gaat op tournee langs de grote steden, en maken zij op zondag 15 mei ook een stop bij Paard van Troje in het centrum van Den Haag!

Onder andere Sven Alias (bekend van de tracks “Ma3lish”, “Kifesh” en “Klein Beetje Geluk”) en Jonna Fraser (van “Ik Zag Je Staan”, “Nooit Meer” en Hoop Ellende”) staan als headliners van de #EncoreOnTour shows. Stuur een email naar contest@urbanchickswithbrains.com met jouw motivatie en maak kans op gastenlijstplekken!