DE EERSTE NL-SE KOMISCHE DRAMASERIE DE FLIRT SQUAD VANUIT HET PERSPECTIEF VAN DE WESTERSE ZWARTE VROUW

De Flirt Squad is de eerste Nederlandse komische dramaserie die wordt verteld vanuit het perspectief van de westerse zwarte vrouw. Normaal gesproken wordt de huidskleur discussie alleen aangehaald in nieuwsprogramma’s, talkshows en documentaires. Regisseur en scriptschrijfster Rasheida Adrianus heeft het lef om de ongebaande paden te bewandelen. Ze weet dit gevoelige onderwerp op een eerlijke, soms schrijnende, maar toch luchtige manier te verfilmen. Hierbij schuwt ze niet om kritisch te zijn en laat ze zien dat discriminatie twee kanten heeft. Ondanks het beladen onderwerp verloochent ze haar seksuele vrijheid, liefde voor mode en het leven niet. Rasheida Adrianus is op en top vrouw en dat is in de feel good serie De Flirt Squad goed terug te zien. Met De Flirt Squad vult Adrianus het gat in het huidige televisieaanbod. Niet alleen door het onderwerp van de serie, maar ook door de bijna volledig multiculturele cast.

Tegen de achtergrond van de Skyline van Rotterdam beleven de fashionable vriendinnen samen hoogte- en dieptepunten en raken ze verwikkeld in pijnlijke maar ook grappige situaties.

Op 11 mei start het eerste seizoen van De Flirt Squad. Zes weken lang is er elke vrijdag vanaf 18:15 een nieuwe aflevering te zien op het YouTube kanaal van OPEN Rotterdam en op televisie via Ziggo Kanaal 36, KPN XS4ALL en Telfort kanaal 1349. Bekijk aflevering 1 en 2 hieronder: