#GIRLSTRIP SUCCESVOL OPENINGSWEEKEND GIRLS TRIP IN V.S. & VANAF 7 SEPTEMBER IN PATHÉ

GIRLS TRIP, de nieuwe comedy van regisseur Malcolm D. Lee (The Best Man-films, Barbershop: The Next Cut, Scary Movie 5) is afgelopen weekend in première gegaan in de V.S. en is daar met een opbrengst van $30 miljoen geopend. Het is een zeer succesvolle opening voor de film die $19 miljoen heeft gekost. GIRLS NIGHT kreeg een A+ CinemaScore van het bioscooppubliek. De film heeft in het openingsweekend bijna $7 miljoen meer opgebracht dan Bad Moms vorig jaar, een film die uiteindelijk meer dan $113 miljoen heeft opgebracht in de V.S.
De reacties van de buitenlandse pers zijn zeer lovend. Op rottentomatoes.com staat de film momenteel op 88% fresh. Met de onderstaande consensus: “Girls Trip is the rare R-rated comedy that pushes boundaries to truly comedic effect — and anchors its laughs in compelling characters brought to life by a brilliantly assembled cast.”

Met o.a. Regina Hall, Tiffany Haddish, Larenz Tate, Mike Colter, Kate Walsh, Kofi Siriboe, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah. GIRLS TRIP draait vanaf 7 september a.s. in de bioscoop. Mocht je de film gaan checken met je girl gang, girl squad, sisterhood clique of girlfriends en je post selfies, gebruik dan de #GirlsTrip. Bekijk de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8kzNHRv9CuM&feature=youtu.be

Bron: Universal Pictures