‘HEALTH EN WEALTH’ THEMA’S VERBINDT VROUWEN EN MANNEN TIJDENS INSPIRE TO MOVE WOMEN UP OP 6 MAART IN DEN HAAG!

Wil jij jezelf samen met andere vrouwen én mannen laten inspireren?

Voor de tweede keer wordt het het jaarlijkse netwerk-, ontmoeting- en inspiratie evenement “Inspire To Move Women Up” georganiseerd op vrijdag 6 maart in The Student Hotel in Den Haag. Tijdens dit event worden met name zwarte vrouwen voor het voetlicht gebracht én dit jaar staan ook zwarte mannen uit Den Haag en omgeving in de schijnwerpers, om het Haagse publiek te inspireren met hun eigen onderneming.

De organisatie van Inspire To Move Women Up: Black Girl Magic werd vorig jaar beloond met een uitnodiging voor de boekpresentatie van voormalig First Lady Michelle Obama in de Ziggo Dome in Amsterdam. De organisatie van deze boekpresentatie was zo trots op de editie Black Girl Magic, waardoor zij meende dat Inspire To Move Women Up deze uitnodiging terecht verdiende. Op 6 maart 2020 is het thema Health & Wealth. Met dit thema wordt de nadruk gelegd op de maatschappelijke impact van sport, voeding, gezondheid, financiën, politiek en het zelfstandig ondernemerschap binnen de Afrikaanse diaspora in Den Haag. Binnen de Afrikaanse diaspora in Nederland en met name in Den Haag, worden steeds meer vrouwen en mannen zich bewust van de aspecten die het algeheel welzijn bevorderen. Dat het hebben van voldoende financiële mogelijkheden verdiend in loondienst en/of als zelfstandig ondernemer hoeft geen uitleg, omdat dit bijdraagt aan financiële vrijheid om doelstellingen te realiseren.

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth 2020 is het event waar je je verder ontwikkelt als mens, kan zijn wie je bent en wie je wilt zijn, door te praten met gelijkgestemden.

Verenigde Naties blijft mannen aanmoedigen, het gesprek over vrouwenemancipatie aan te gaan. Om mannen te betrekken bij de Internationale Vrouwendag 2020 is daarom vrouwengelijkheid gekozen als thema. Om dit event en thema ook te stimuleren, vanuit Inspire To Move Women Up, is daarom de hashtag #EachForEqual een online dialoog en discussie. Ook binnen de Afrikaanse diaspora is het essentieel dit onderwerp te blijven bespreken.

Voor deze editie van Inspire To Move Women Up: Health & Wealth 2020, heten wij bijzondere gasten hartelijk welkom, onder andere: Derrick van der Leuv (D’Love Health Center); Milroy Williams (Blaka Online); Reguillo Wijngaarde (Da Bounce) en Ronald Etman (Schuldwisser App) en Sharon Eugenie (The Natural Hair Club). Naast de Money Management Workshop, zijn er optredens van de woordkunstenaressen Jessica Riedewald en Krofaya Kromanti. Tijdens de Power Pitch, kunnen aankomende en actieve ondernemers hun plan en/of bedrijf pitchen en ter plekke vragen om feedback. En niemand minder dan presentatie queen en The Hostess With The Mostess, Deborah Cameron gaat deze extravaganza aan elkaar praten en het publiek meenemen in een veelbelovende avond vol met black excellence.

Verder kunt u tijdens dit event, genieten van hapjes geserveerd door het restaurant The Commons! Iedereen is van harte welkom, om zich te laten inspireren. Inspire To Move Women Up: Health & Wealth 2020, een event voor de hedendaagse powervrouw!

Programma

18.00 – 18.30 uur Inloop

18.30 – 18.35 uur Welkomstwoord Joan Biekman

18.35 – 18.50 uur Keynote speaker

18.50 – 19.20 uur Panel: Health

19.20 – 19.35 uur Power Pitch: pitch je idee!

19.35 – 20.20 uur Money Management Workshop door Ronald Etman van de Schuldwisser App

20.20 – 20.40 uur Pauze: Food & Drinks

20.40 – 20.55 uur Energizer: Derrick van der Leuv (D’Love Health Center)

20.55 – 21.25 uur Panel: Wealth

21.25 – 21.40 uur Power Pitch: pitch je idee!

21.40 – 21.50 uur Slot- en Dankwoord

21.50 – 22.20 uur Performances by Jessica Riedewald & Krofaya Kromanti

22.20 – 23.00 uur Borrel & Afsluiting

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth

Locatie ► The Student Hotel The Hague

Ruimte ► Wintergarden Zaal

Adres ► Hoefkade 9 Den Haag

Datum ► vrijdag 6 maart 2020

Tijd ► 18.00 – 23.00 uur

Entree ► vanaf €12,50 p/p

€ 12,50 p/p (Early Bird) inclusief hapjes

€ 20,- p/2 (Duo Tickets) inclusief hapjes

€ 37,50 p/4 (Group Tickets) inclusief hapjes

Ticket verkoop ► https://www.eventbrite.com/e/92583623109

Dresscode ► Like a BOSS!

Routebeschrijving ► Wanneer u met de trein aankomt, stapt u uit bij “Den Haag Hollandspoor (HS) Station”. Om er met de tram vanaf Den Haag Centraal Station te komen, kun je 6 minuten lang tram 2, 6, 9 of 17 nemen en uitstappen na 3 haltes. Vanaf Hollandspoor (HS) is The Student Hotel 3 minuten lopen over de Stationsweg en sla je linksaf de Hoefkade op bij de eerste kruising. Neem vanaf Schiphol een Intercity trein naar “Den Haag Hollandspoor (HS) Station”. Vanaf daar is The Student Hotel een gemakkelijke wandeling van 3 minuten langs de Stationsweg en sla linksaf naar de Hoefkade bij de eerste kruising.

Over Inspire To Move Up

Instagram ► www.instagram.com/InspireToMoveUp

Facebook ► www.facebook.com/InspireToMoveUp

Facebook event ► https://www.facebook.com/events/208217110375839/ 

Over Urban Chicks With Brains

Urban Chicks With Brains is een streetwear brand en platform voor de welbespraakte onafhankelijke vrouw.

Instagram ► www.instagram.com/UrbanChicksWithBrains

Facebook ► www.facebook.com/UrbanChicksWithBrains 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt en is gefinancierd door: Urban Chicks With Brains, The Student Hotel, Fonds 1818, Gemeente Den Haag, Haëlla Stichting, Diamond Raven, JaBriJo Administratie en Alnaus Foundation.