INSPIRE TO MOVE UP VIRTUELE JAARAFSLUITING IN HET TEKEN VAN ‘WOMEN IN MUSIC’ MET LAUWTJE EN NUMIDIA IN HET PAARD DEN HAAG!

Na de edities ‘Black Girl Magic’, ‘Young Excellence’, ‘Health & Wealth’ en de samenwerking met Black Achievement Month Den Haag is het nu tijd voor ‘Women in Music’!

De Inspire To Move Up: Women in Music editie is ontwikkelt om meer vrouwen te inspireren, motiveren, empoweren en een podium om te rocken. Daarbij de verbinding te maken tussen maatschappelijke uitdagingen van bi-culturele vrouwen tot aan de verbinding tussen popmuziek en urban cultuur. Door middel van de juiste balans in de programmering creëren wij een inhoudelijk gesprek versus een live performance.

Inspire To Move Up: Women in Music wordt een niet te vergeten event, niet alleen vanwege de coronapandemie, maar ook omdat het een virtuele muziek editie wordt. Tijdens deze jaar afsluiter gaat moderator Joan Biekman in gesprek met de twee rising stars rapper Lauwtje en zangeres Numidia.

Lauwtje

Lauwtje, de first lady van het muzieklabel Van Klasse. Met haar bijdrage aan de Beats by Esko megasessie van 101 Barz gooide zij hoge ogen. Als één van de weinige vrouwelijke MC’s laat zij zien dat zij niet onder doet voor haar mannelijke collega’s Nederlandse rapindustrie. In het voorjaar van 2019 bracht de rapster van Surinaamse  afkomst haar debuut EP ‘Lauws’ uit met gastbijdrages van onder andere Josylvio, D-Double, Young Ellens, Famke Louise en Poke. Met de laatste twee scoorde zij een hit genaamd ‘Boing Boing’. Met maandelijks meer dan 350.000 luisteraars, haar attitude en strakke flows is het duidelijk dat Lauwtje een artiest is om in de gaten te houden.

Numidia

Numidia El Morabet groeit op in Venlo- Zuid, een wijk waar veel mensen van verschillende culturen wonen. Haar weg naar succes was geen makkelijke, al lijkt dat wel zo door de komst van social media. Numidia is te horen op de hit ‘Meli Meli’ van Ali B en Ronnie Flex en heeft ook al een platencontract bij Trifecta binnengesleept. De talentvolle zangeres uit Venlo werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Ondertussen heeft Numidia niet stil gezeten en is ze ook te horen op haar nieuwe tracks ‘Alleen Wij’ in samenwerking met Famke Louise en op ‘Chale’ in samenwerking met Johny500 en Chip Charlez. In 2019 won de Nederlands-Marokkaanse zangeres de FunX Music Awards van Artist of the Year Female en Best Song voor haar hitsingle ‘Tout Est Bon’ met Boef. Numidia heeft grootse plannen en laat zien dat ze keihard werkt om haar dromen te realiseren.

Online viewers kunnen een intieme ervaring verwachten waarbij ze Lauwtje en Numidia iets beter leren kennen. De avond duurt bijna twee uur en online kijkers krijgen de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de gasten. Helaas is publiek niet mogelijk, dus kan je vooraf via info@urbanchickswithbrains.com jouw vraag inzenden of je kan live jouw vraag stellen tijdens de livestream chatbox van het Facebook evenement Inspire To Move Up: Women in Music.

Speciaal voor deze editie heeft het team van Diamond Raven samen met streetwear brand Urban Chicks With Brans een Spit Barz Not Corona sweater ontworpen en verloten wij Inspire To Move Up Give-Away Bags. Dus wie weet win jij wel via onze online raffle samen met je corona buddy of corona bestie een leuke verrassing om 2021 goed van start te gaan! Iedereen is van harte welkom, om zich te laten inspireren en empowered 2021 in te gaan. Inspire To Move Up: Women in Music 2020, is voor aanstaande muzikanten, opkomende (vrouwelijke) artiesten en geïnteresseerden.

Tevens maakt Inspire To Move Up: Women in Music onderdeel uit van het Haagse festival Den Haag Inside Out. Een mooie afsluiting van 2020 waarvoor veel Haagse organisaties zich maximaal inzetten. Op de website www.denhaaginsideout.nl worden alle programma’s per dag per partner vermeld.

 

Programmaoverzicht PAARD + livestream

18.25 – 18.30 uur              Inloop PAARD Livestream

18.30 – 18.35 uur              Welkomstwoord Joan Biekman

18.35 – 18.55 uur              Q&A: Lauwtje

18.55 – 19.10 uur              Performance: Lauwtje

19.10 – 19.30 uur               Q&A: Numidia

19.30 – 19.45 uur               Performance: Numidia

19.45 – 20.10 uur              Q&A Lauwtje & Numidia

20.10 – 20.15 uur              Slot- en Dankwoord Joan Biekman

 

Inspire To Move Up: Women in Music

Livestream PAARD ► https://player.vimeo.com/video/492467206?title=0

Hashtag ► #ITMUWIM

Datum ► woensdag 30 december 2020

Tijd ► 18.25 – 20.15 uur

Entree ► Gratis

Winactie ► Maak kans op 2 Inspire To Move Up Give-Away Bags tijdens de online raffle. Meld je aan via de RSVP aanmelding op www.urbanchickswithbrains.com en volg Inspire To Move Up op zowel op Facebook en Instagram en wie weet winnen jij en je corona buddy of corona bestie wel een prijs! Winnaars krijgen een persoonlijk bericht per email.

 

Over Inspire To Move Up

Instagram www.instagram.com/InspireToMoveUp

Facebook ► www.facebook.com/InspireToMoveUp

Facebook event https://fb.me/e/gg2Aje33w

Over Urban Chicks With Brains

Urban Chicks With Brains is een streetwear brand en platform voor de welbespraakte onafhankelijke vrouw. Instagram www.instagram.com/UrbanChicksWithBrains

Facebook ► www.facebook.com/UrbanChicksWithBrains

Over PAARD

Het Paard, voorheen Paard van Troje, is een uitgaansgelegenheid in Den Haag die sinds 1972 bestaat.

Instagram www.instagram.com/paard_denhaag

Facebook ► www.facebook.com/PaardDenHaag

Dit evenement wordt georganiseerd door Urban Chicks With Brains in samenwerking met het PAARD, mediapartner GUAP070 en wordt gefinancierd de Gemeente Den Haag. Overige partners zijn: Diamond Raven, Wolf Bookings, Van Klasse, Goedkroon en Den Haag Inside Out.