#InspireToMoveUp DENK MET ONS MEE EN WIN EEN FILM PRIJZENPAKKET VAN WHAT MEN WANT MET TARAJI P. HENSON!

Was jij afgelopen vrijdag 8 maart tijdens Internationale Vrouwendag ook aanwezig bij Inspire To Move Women Up: Black Girl Magic Edition netwerk-, inspiratie- en ontmoeting evenement in The Student Hotel (The Hague)? Dank je wel dat je onderdeel uitmaakte van dit magische event. Was je er niet? No problem, dan kan je nog steeds meedoen.

Vul onze enquête in powered by Urban Chicks With Brains, Triple P Entertainment en Universal Pictures Nederland om ons ver te helpen met de ontwikkeling van onze projecten. Maak direct kans op een prijzenpakket met bioscooptickets voor de film ‘What Men Want’ met Taraji P. Henson in de hoofdrol en acteurs Tracy Morgan en Erykah Badu.

De film ‘What Men Want’ gaat over Ali (Taraji P. Henson) is spelersmakelaar die door haar mannelijke collega’s steeds opzij wordt geschoven. Op een dag beschikt ze over het vermogen om de gedachten van mannen te lezen. Ze besluit dit in haar voordeel te gebruiken en poogt als eerste de volgende superster binnen de basketbalwereld binnen te halen.