KOM OP ZATERDAG 16 NOVEMBER NAAR VIRAL FEST NEDERLAND IN HET KOORENHUIS DEN HAAG!

“Hoe krijg ik meer Volgers op Instagram?”, “Hoe verdien ik uiteindelijk mijn brood met Social Media?”, dat zijn vragen die werden gesteld voor Viral Fest werd geboren! Initiatiefneemster en natural hair/beauty  influencer Minerva Joy organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 november het evenement Viral Fest welke onderdeel uitmaakt van het Fantastic Femme Fest. Dit is hét festival voor ondernemers, influencers en artiesten die….ehmmm juist ja… viraal willen gaan op social media!!!

De panels zoals Panel: Vrouwen, Geld & Onderhandelen en Ik Ben geen Beauty Guru. Wat nu? zijn gratis en de workshops van o.a. Kim ter Stege Hoe verdien ik geld met social media? en Hoe vertel ik mijn verhaal online? van Daniëlle Kruin zijn betaald. Bekijk het volledige programma hier!

Viral Fest op Instagram

Viral Fest Nederland op Facebook