LANCERING EERSTE DIGITALE PLATFORM GUAP070.NL VOOR HAAGSE URBAN ARTS

GUAP is eind 2016 ontstaan uit de behoefte van diverse Haagse culturele aanbieders op het gebied van urban arts om het totale aanbod op het gebied van hiphop én talentontwikkeling inzichtelijk te maken. Deelnemers kunnen zo maximaal van het aanbod profiteren en trajecten en events kunnen beter op elkaar aansluiten.

Waar GUAP in eerste instantie alleen een maandelijks overleg tussen verschillende aanbieders was, is dit in korte tijd uitgegroeid tot een volwaardige stichting met vermelding in de Popnota en een nominatie van Popradar voor het Beste Haagse Initiatief 2018. Het doel van GUAP is het verhogen van de kwaliteit, het niveau en de zichtbaarheid van de Haagse urban scene in de breedste zin van het woord; van muziek (hiphop, R&B) tot dans (breakdance, afro) tot beeldende kunst (graffiti, street art) en lifestyle (streetwear).

Tijdens de laatste GUAP Night van het jaar wordt eerste wapenfeit gepresenteerd: een website met daarop het volledige aanbod op het gebied van urban in Den Haag, variërend van cursussen tot netwerkbijeenkomsten en natuurlijk concerten en clubavonden. Naast de functie van agenda is de site ook een sterk promotiemiddel waarmee de Haagse urban scene actief kan worden uitgedragen. Het streven is om zoveel mogelijk urban aanbieders in Den Haag via de website een platform te bieden.

Op vrijdag 7 december wordt tijdens de GUAP Night in het Paardcafé niet alleen de website gepresenteerd, ook zijn er spetterende optredens van Haagse urban talenten en acts LionL, Large, D. Phanton, HSG, Ravy, Murvien La Croes, Pinas en Bartofso, aangevuld met veelbelovende surprise acts. Host van de avond is Deborah Cameron (byDeeDee) en DJ Trippel draait de avond aan elkaar.

De eerste 25 bezoekers worden verrast met gratis GUAP merchandise, wees dus op tijd!

De entree is gratis en de aanvang is 20:00 uur. Ga voor meer info naar www.paard.nl.

Website: www.GUAP070.nl / Facebook: GUAP070 / Instagram: @GUAP070 / Spotify: GUAP070 / Youtube: GUAP 070