#MadeInAmerica EEN BOEK OVER JAY-Z ZIJN BUSINESS CARRIERE!

De bekende Amerikaanse schrijver Michael Eric Dyson heeft een boek geschreven over niemand minder dan hiphop business mogul en de eerste hiphop billionaire Shawn Carter aka JAY-Z.

Bekende lyric van JAY-Z: “I’M NOT A BUSINESSMAN – I’M A BUSINESS, MAN”

Rapper, MC, producer, zakenman, activist en bovenal: hustler. JAY-Z is Amerika en Amerika is JAY-Z. Van de straten van Brooklyn, New York klom hij op tot de absolute top van de hiphopwereld. “JAY-Z: Made in America” is de ultieme biografie van het grootste hiphopicoon aller tijden. Met zijn geniale en provocerende teksten gaf JAY-Z zíjn Amerika – het land van drugs, criminaliteit, racisme en money – een stem. Daarmee veroverde hij niet alleen de VS, maar de hele wereld. En toch krijgt hij als rapper vaak niet het respect dat hij verdient voor zijn succes als artiest. In deze biografie gaat auteur Michael Eric Dyson dieper in op JAY-Z’s immense invloed op de hiphop en de Amerikaanse mainstream. Laat je meevoeren door het leven en de lyrics van de godfather van de hiphop. Bestel het boek hier via bol.com.

Onlangs was schrijver Michael Eric Dyson te gast bij het bekende radioprogramma The Breakfast Club en sprak hij over zijn nieuwe boek en de carrière van Jay-Z.