MOJO INVITES INSPIRE TO MOVE WOMEN UP: BLACK GIRL MAGIC EDITION TO MICHELLE OBAMA IN THE ZIGGO DOME!

Yes, je leest het goed! De dames van het programma van Inspire To Move Women Up: Black Girl Magic Edition van 8 maart jongstleden zijn allemaal door MOJO uitgenodigd om Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama bij te wonen. Whoooppp!!! Op woensdag 17 april is de voormalig First Lady van Amerika in de Ziggodome in Amsterdam.

Ter ere van haar autobiografie ‘BECOMING’ naar Amsterdam. Tijdens ‘Becoming: An Intimate Conversation With Michelle Obama’ horen de bezoekers haar eerlijke kijk op de ervaringen en gebeurtenissen die haar gevormd hebben, zowel publiek als privé; van haar jeugd in de South Side van Chicago, via haar jaren als zakenvrouw waarin ze werk en de zorg voor haar gezin combineerde, tot haar jaren als First Lady van de Verenigde Staten. Michelle Obama heeft zich ontwikkeld als een van de meest iconische en geliefde vrouwen van onze tijd en bewees zich als krachtig rolmodel voor vrouwen en meisjes in de VS en daarbuiten.

Dit wordt een avond where we are going to experience BLACK GIRL MAGIC and BLACK EXCELLENCE on another level! Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.mojo.nl. Met grote dank aan MOJO Concerts #BlackGirlMagic