NIEUWE SINGLE ‘THANKS & PRAISE’ VAN MS.ABA IS NU TE BELUISTEREN!

Na weken in spanning te hebben gewacht komt nu eindelijk MS.ABA’s nieuwste single genaamd ‘Thanks & Praise’ (geproduceerd door Thomas Bekhuis) uit. Vandaag is de single gelanceerd op digitale media en hier is een teaser van haar opkomende clip.

De zangeres introduceert Afrocentric R&B/Soul: een fusie van West-Afrikaanse klanken met o.a. Gospel. De single draagt een ‘empowerment’ boodschap gezongen in het Engels in combinatie met Pidgin English. Een West-Afrikaanse dialect dat voornamelijk wordt gesproken in West-Afrika en onder West-Afrikaanse migranten. De nieuwe clip benadrukt daarom de schoonheid van Afrikaanse vrouwen, MS.ABA’s Afrikaanse roots met een verfrissende styling door MAF Couture, een Afrikaanse fashion label die hedendaagse Afrikaanse mode introduceert.

In april 2019 brengt de internationale zangeres haar opkomende EP uit genaamd: Rooted. Een compilatie van West-Afrikaans muziek dat ook is gezongen in het Engels, Twi en Pidgin Engels.  Stream vanaf 4 januari de single ‘Thanks & Praise’ op Spotify, Apple Music, Google Play.  Bekijk alvast de preview van de clip hier.  Volg MS.ABA op Facebook, Instagram en Twitter. Bezoek ook www.augustinaonline.com voor meer informatie.