QUEEN ZOMERCARNAVAL WHITNEY VAN OMMEREN BIJ REAL TALK OP STANVASTE RADIO!

Op 18 juli 2015 werd Whitney van Ommeren gekroond tot Queen Zomercarnaval 2015 (de eerste in de geschiedenis met KROESHAAR) en stond te trappelen om voorop te gaan in de Zomercarnaval Straatparade. Echter ging de grote optocht in Rotterdam die gepland stond voor zaterdag 30 juli afgelast vanwege noodweer. Bijna een jaar later is het tijd voor een nieuwe Queen Zomercarnaval, zou je denken! Niets in minder waar.

Tijdens een exclusief interview met Real Talk DJ’s Joan “Miss JoJo Bie” Biekman en Sarona “Sabr0sa” Olivieira op Stanvaste Radio vertelde Whitney over haar kandidatuur, waarom je als vrouw trots moet zijn op je kroeshaar en hoe het komt dat zij dit jaar weer Queen Zomercarnaval 2016/2017 wordt.

Het radioprogramma Real Talk elke vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur is een eclectische en dynamische show met een variatie van met de laatste gossip nieuws van funny meme’s op social media tot aan reality show uitspattingen. Artiesten en welbespraakte ondernemende vrouwen die hun doelen, dromen en inspiraties delen. Topics op het gebied van Liefde, Relaties & Sex en natúúúrlijk de lekkerste hiphop, R&B, pop en Surinaamse Kaboela Throwbacks voor je oren.