TALK THAT MELANIN TUESDAY TALK: Sametly Job

Naam: Sametly Job

Geboortejaar: 1990

Geboortestad: Rotterdam

Roots: Curaçao

Beroep: Student /Danser

Wat is jouw natural hair / black skin journey?: 

Wat vindt je het mooiste aan jezelf?: Ik ben heel blij met wie en hoe ik ben, ik vind eigenlijk alles mooi aan mezelf.

Wat betekent Black Girl Magic voor jou?: Elkaar helpen, te accepteren en/of blij te zijn met hoe we zijn en eruit zien.

Wie is volgens jou de queen of Black Girl Magic?: Ik vind mijn moeder de queen of black girl magic, voor mij is ze zeker een voorbeeld bij het accepteren van dingen die ik dan weer niet leuk of mooi vind bij mezelf.

Wat dacht je als eerste over de #MelaninMagic fotoshoot?: Ik vond het heel spannend, het was voor mij mijn eerste fotoshoot. Na de ontmoeting en het gesprek met Joan Biekman had ik wel een goed gevoel over de fotoshoot.

Welk muzieknummer bracht jouw in je #MelaninMagic moment tijdens de fotoshoot?: Toen de album van H.E.R. op werd gezet zat ik wel in mijn “Melanin Magic” moment.

Hoe voelde jij je op het moment dat je de nieuwe designs van UCWB met de print #MelaninMagic droeg?: Ik voelde mij er heel goed bij, ik vond de hoodie die ik aan had ook heel mooi en vooral de t-shirts die de andere modellen aan hadden waren geweldig.

Volg Sametly via: Instagram sametlyy_