UCWB CEO JOAN BIEKMAN VERLOOT SNEAKERS OP B-DAY!

sneaker-gift

Voor wie UrbanChicksWithBrains.com CEO Joan Biekman kent, weet dat zij een actieve social life erop nahoudt! Het runnen van het platform UCWB, verkoop van merchandise, bezoeken van art en cultuur events, hosten van events, chillen met haar family en friends  en radio maken met collega DJ Sabr0sa op Stanvaste Radio. Side note: check de show Real Talk elke vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur, whoop!

Anyway, wat je ook ziet is dat de lady in charge ook een thing heeft voor sneakers. Yup, the girl is aan sneaker freak en wanneer het even kan deelt zij haar nieuwste aanwinst op het sociale net. Nu is 6 juni haar birthday en wie jarig is trakteert! Traditie getrouw geeft zij UCWB merchandise weg, maar ditmaal voegt zij daar een sneaker aan toe. Say wwwhaatttt!!!??? Ja, een nieuwe, frisse en opvallende Nike Lunar Hyperdunk 2014 Volt Black Cheap basketball sneaker voor een gewaagde chick die niet bang is om LETTERLIJK te shinen!

Let op de sneaker is een maat 40, dezelfde maat als Joan ;-). En de ACTIE START VANAF MAANDAG 6 JUNI!

Van maandag 6 juni tot zondag 12 juni maak je kans op dit unieke pakket! Het enige wat je moet doen is Urban Chicks With Brains volgen op Facebook, Instagram en Twitter, je aanmelden voor de nieuwsbrief en daarna mailen naar contest@urbanchickswithbrains.com. Motiveer waarom jij dit pakket MOET MOET MOET winnen. De winnaar wordt in de week van 13 juni bekend gemaakt.