#UCWBooks DIE JE MOET HEBBEN: ‘BLACK GIRLS ROCK’ & ‘HOW TO SLAY’

De maand maart wordt in Amerika ‘National Women History Month’ genoemd en gekleurde en zwarte vrouwen doen het erg goed!

Zo heeft DJ Beverly Bond van de Black Girls Rock! movement haar eigen koffietafel boek uitgebracht met dezelfde naam Black Girls Rock!: Owning Our Magic. Rocking Our Truth’. Een mooi ontworpen boek vol inspiraties, die eer geeft aan de prestaties en bijdragen van zwarte vrouwen over de hele wereld. Denk aan Michelle Obama, Angela Davis, Shonda Rhimes, Misty Copeland Yara Shahidi en Mary J. Blige om een paar namen op te noemen.

En het nieuwe boek ‘How To Slay: Inspiration from the Queens and Kings of Black Style’ van modestyliste Constance R Write met een inspiratievol verhaal via black fashion in Amerika. Van de 20ste eeuw tot het heden met de bekendste iconen van black style en smaak. Van Josephine Baker, Michelle Obama, Maya Angelou, Miles Davis tot aan Rihanna, Naomi Campbell, Kanye West en Pharrell Williams. Dit boek is een ontdekkingsreis van black trends, die zo invloedrijk zijn geworden in mainstream fashion.

Voldoende good stuff om aan te schaffen in je lokale boekenwinkel of onze favoriete spot American Book Store in Den Haag.