WINACTIE: 6e EDITIE VAN LOCKED & LOOSE XL OP ZONDAG 24 JUNI NIEUWE LUXOR THEATER ROTTERDAM

Op zondag 24 juni 2018 organiseert The Natural Hair Club (NHC) het evenement Locked & Loose, het grootste Natural Hair evenement gericht op krullen, kroeshaar en dreadlocks, in het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Het is de 6e keer dat NHC Locked & Loose organiseert. Deze editie is gesponsord door The Mane’s Choice, die speciaal uit de V.S. overvliegt om bij dit event aanwezig te zijn. Wat  je kunt verwachten? Stands voor al hun haarbehoeften zoals internationale brands als Kera Care, As I am en the Mane’s Choice. Bezoekers kunnen de Cantu looks van topstyliste Anastacia leren. Je komt meer te weten over sisterlocks dankzij Amba’s Natural Hair & Beauty en over protective styling dankzij Curl Society. En voor de kids is er een Play Corner met teken- en dansworkshops!

Een celebration is natuurlijk niet compleet zonder het uitdelen van goodies. Bezoekers worden getrakteerd op een goed gevulde goodiebag en gedurende de dag zijn er verschillende give aways. NHC nodigt iedereen uit om gezellig langs te komen en onder het genot van goede muziek, een hapje en een drankje te ontdekken wat Locked & Loose 2018 allemaal te bieden heeft.

Urban Chicks With Brains mag een aantal vrijkaarten weggeven voor Locked & Loose, HOOORAAAYYYYYYY!!! Wil jij in aanmerking komen voor tickets? Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden:

“In welk jaar is The Natural Hair Club opgericht?”

Beluister het interview met NHC oprichtster Sharon voor clue’s ;-)

Mail het juiste antwoord met je voor en achternaam, mobiele telefoonnummer naar contest@urbanchickswithbrains.com. De winnaar krijgt uiterlijk donderdag 21 juni bericht.

Voorverkoop kaarten voor Locked & Loose XL zijn verkrijgbaar via www.thenaturalhairclub.nl.

Datum: 24 juni 2018

Locatie: Luxor Theater www.luxortheater.nl

Adres: Posthumalaan 1 3072 AG te Rotterdam

Tijd: 12.00-19.00 uur