INSPIRE TO MOVE WOMEN UP FOCUST ZICH 5 MAART OP ‘HUSTL€ & IMPACT’ MET ONDERNEMER RENEE TRIJSELAAR & ACTIVISTE NAOMIE PIETER!

Het thema van Internationale Vrouwendag in 2021 is: invloed en impact.

Inspire To Move Women Up: HuStl€ & Impact 2021 is een nieuwe online plek waar vrouwelijke trailblazers die hun power van doorzettingsvermogen, invloed, impact en motivatie delen met de volgende generatie feministen. De activiteit vindt plaats rondom Internationale Vrouwendag in Den Haag. Doormiddel van een live zoom Q&A vanuit verschillende hotelsuites van The Student Hotel in Den Haag krijgen online viewers intieme en inspirerende workshop en masterclass sessies van ondernemer Renee Trijselaar van de bedrijven Well Played en De Verdienmodellen “How To Hustl€ in 2021?” en van performancekunstenaar, choreograaf en intersectionele queer en anti-racistische activist Naomie Pieter tijdens de sessie “How to make an Impact in 2021 and in the future?”. Dit zorgt voor inspiratie, motivatie, empowerment en handvaten die helpen bij het vormen van economische zelfstandigheid in 2021 en de nabije toekomst. En het realiseren van hun doelen binnen de (feministische) gemeenschappen waar zij zich voor inzetten. Verder krijgen lokale en landelijke impactmakers en game changers de ruimte om een korte presentatie te geven, dus meld je vooraf via inspire@urbanchickswithbrains.com aan zodat jij tijdens de Impact sessie een korte presentatie of pitch over je movement kan geven.

 

Renee Trijselaar

Renee Trijselaar heeft een achtergrond in Theaterwetenschap en is black belt in Lean Six Sigma. Ze was directeur van het oudste cabaretfestival van Nederland namelijk Cameretten, interim directeur van het HipHopHuis in Rotterdam, interim artistiek leider van Theater Zuidplein in Rotterdam en is al jaren actief als consultant in de cultuursector onder de naam Well Played. Ze adviseert verscheidene fondsen en instellingen en is bekend om haar netwerk, snelle connectie-denken en retestrakke organisatietalent. Met haar bedrijf De Verdienmodellen helpt ze, samen met haar compagnon Marieke van der Poel, creatieven om geld te verdienen.

 

Naomie Pieter

Intersectionele queer en anti-racistische activist Naomie Pieter (1990) is de oprichter van ‘Pon Di Pride’ en medeoprichter van ‘Black Queer & Trans Resistance NL’, evenals de oprichter van Black Pride NL. Zij won de ‘Roze Lieverdje’ prijs in 2020 voor haar werk binnen de LGBTQIA!-gemeenschap en won onlangs de ‘Pax Vredesprijs’ 2020. Na haar opleiding tot choreograaf aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, mengt Naomie moeiteloos het organiseren van protestbijeenkomsten en het ontwerpen van choreografieën. “Protest is een sociale choreografie. We organiseren lichaam, ruimte en tijd. Wie loopt er vooraan, wat zijn de visuals, wat is het podium?”, aldus Pieter. Tevens is zij ook één van de artiesten die is uitgenodigd door het Amsterdamse Museum om deel te nemen aan de nieuwe expositie van het museum van de ’Gouden Koets 2021’. Daarnaast is Naomie ook de nieuwe voorzitter van Women’s March Nederland.

 

The CODE winactie

Speciaal voor deze editie hebben het team van Diamond Raven en streetwear brand Urban Chicks With Brains weer de handen in één geslagen en “The CODE” ontworpen. Dit design is bestaat uit affirmatie codes die aangeven waar je als true husteler of impact maker aanhoudt. Inspire To Move Women Up: HuStl€ & Impact 2021, is voor 18+ tot 27 jarigen vrouwen, gericht op millenials en gen z, jonge, moderne en bi-culturele meiden en vrouwen. Geïnteresseerden maatschappelijke tijgers, klimaat gamechangers, ondernemersgeesten en kunst & culturele meisjes en off course geïnteresseerden.

Tevens maakt Inspire To Move Women Up: HuStl€ & Impact onderdeel uit van het programma Haagse Vrouwendagen. Gedurende de dagen is het mogelijk om diverse activiteiten op basis van de huidige coronamaatregelen bij te wonen. Bekijk het volledige programma via de website: www.haagsevrouwendagen.nl.

 

Programmaoverzicht:

18.00 – 18.05 uur                     Inloop livestream vanuit The Student Hotel Den Haag

18.05 – 18.10 uur                     Welkomstwoord Joan Biekman

18.10 – 19.25 uur                     Workshop: How To Hustl€ in 2021? met ondernemer Renee

Trijselaar (Well Played & De Verdienmodellen)

19.25 – 19.40 uur                     Pauze

19.40 – 19.45 uur                     Gastspreker: Wethouder Emancipatie, Bert van Alphen

19.45 – 20.55 uur                     Masterclass: How to make an Impact in 2021 and in the future?

met Naomie Pieter (performancekunstenaar, choreograaf en antiracisme- en queeractivist)

20.55 – 21.00 uur                     Slot- en dankwoord Joan Biekman

 

Inspire To Move Women Up: Hustl€ & Impact

Zoom link ► Wil jij deelnemen aan dit evenement? Meld je eerst aan via het RSVP formulier. Je ontvangt op 5 maart uiterlijk een uur voor aanvang, om 17.00 uur, een link om deel te nemen via zoom.

Hashtag ► #ITMWU

Datum ► vrijdag 5 maart 2021

Tijd ► 18.00 – 21.00 uur

Entree ► Gratis

Winactie ► Maak kans op een The CODE goodiebag tijdens Inspire To Move Women Up: HuStl€ & Impact. Meld je aan via de RSVP aanmelding op www.urbanchickswithbrains.com en volg Inspire To Move Up op zowel op Facebook en Instagram en wie weet winnen jij een unieke prijs! Alleen deelnemers van de online sessies maken kans.

 

Over Inspire To Move Up

Het netwerk-, ontmoeting- & inspiratie event voor, door en met bi-culturele jongeren en vrouwen in Den Haag!

Instagram www.instagram.com/InspireToMoveUp

Facebook ► www.facebook.com/InspireToMoveUp

Facebook event https://fb.me/e/bUuvTK0rT

RSVP www.urbanchickswithbrains.com/itmu-rsvp

 

Over Urban Chicks With Brains

Urban Chicks With Brains is een streetwear brand en platform voor de welbespraakte onafhankelijke vrouw.

Instagram www.instagram.com/UrbanChicksWithBrains

Facebook ► www.facebook.com/UrbanChicksWithBrains

 

Over THE STUDENT HOTEL DEN HAAG

Levendig hotel met een hippe, eigentijdse uitstraling in de buurt van de cafés en restaurants in het centrum van Den Haag.

Instagram www.instagram.com/tsh_thehague

Facebook ► www.facebook.com/TheStudentHotelTheHague

 

Haagse Vrouwendagen

Overal in de stad zijn vieringen en activiteiten rondom vrouwenemancipatie. De Gemeente Den Haag laat in de week rondom Internationale Vrouwendag zien hoe belangrijk dit onderwerp is en viert graag de successen en ontwikkelingen van afgelopen jaar met iedereen.

Website ► www.haagsevrouwendagen.nl

Instagram ► www.instagram.com/haagsevrouwendagen

Facebook ► www.facebook.com/Haagsevrouwendagen

 

Dit evenement wordt georganiseerd door Urban Chicks With Brains in samenwerking met The Student Hotel Den Haag, de Haagse Vrouwendagen en wordt gefinancierd de Gemeente Den Haag en het Haëlla Fonds.