UCWB SLAAT HANDEN INEEN MET THE STUDENT HOTEL DEN HAAG & KUNSTMUSEUM VOOR APPRECIATION GIVE-AWAY RONDOM INTERNATIONALE VROUWENDAG!

Op dinsdag 8 maart 2022 is het Internationale Vrouwendag. Het thema van International Women’s Day 2022 is #BreakTheBias. Met deze statement doet de IWD-organisatie een wereldwijde oproep om vrouwen in te zetten voor inclusiviteit, diversiteit en gelijkheid. En vrouwen uit te spreken tegen stereotypering, vooroordelen en discriminatie. In Nederland is het thema van Internationale Vrouwendag in 2022: V/M solidariteit – de kracht voor verandering.   

Sinds 2018 organiseert Inspire To Move Up traditiegetrouw evenementen ter bevordering van de positie en beeldvorming van actieve, ondernemende en zelfbewuste zwarte, gekleurde en bi-culturele vrouwen in Den Haag. Thema’s als Black Girl Magic (2019), Health & Wealth (2020) en Hustl€ & Impact (2021) hebben de revue voor en tijdens de coronapandemie gepasseerd. Door de wisselende coronamaatregelen en onzekere vooruitzichten van publieksevenementen heeft de organisatie Urban Chicks With Brains dit jaar het roer voor Internationale Vrouwendag 2022 omgegooid. Geen big event maar een luxe appreciation give-away vol verrassingen voor één van onze meest trouwe en aandachtige volger.   

Urban Chicks With Brains CEO Joan Biekman: Women’s History Month and International Women’s Day 2022 is all about building sustainable bridges with notable and new brands for us!   

 In samenwerking met The Student Hotel Den Haag en Kunstmuseum Den Haag geeft de organisatie Urban Chicks With Brains een hotelovernachting inclusief ontbijt weg plus een bezoek aan de tentoonstelling van Alphonse Mucha. En als dit nog niet genoeg is geven zij ook voor het eerst een InspireBOX weg met mooie food en non-food producten van Haagse black owned businesses. Denk aan overheerlijke culinaire, beauty en duurzame producten van Biekman Food Company, Blasian Bakery, Caribbean Ice Factory, JORO, Yokechia Beauty en Ineffable Botanical Skincare.
  

Om in aanmerking te komen voor deze bijzondere appreciation give-away onderneem de volgende stappen:  

  1. Volg alle deelnemende bedrijven van deze give-away via Instagram! 
  2. Maak een videoboodschap van wie jou inspireert en vertel ook met wie jij deze give-away gaat delen.  
  3. Mail je video naar info@urbanchickswithbrains.com en vermeld of je videoboodschap openbaar mag worden gedeeld via de Inspire To Move Up socials.  

In de laatste week van maart 2022 maken wij de winnaar officieel bekend! Good luck 😉   

  

Over Inspire To Move Up  

Het netwerk-, ontmoeting- & inspiratie event voor, door en met bi-culturele jongeren en vrouwen in Den Haag!  

Instagram www.instagram.com/InspireToMoveUp  

Facebook ► www.facebook.com/InspireToMoveUp  

  

Over Urban Chicks With Brains  

Urban Chicks With Brains is een streetwear brand en platform voor de welbespraakte onafhankelijke vrouw.  

Instagram www.instagram.com/UrbanChicksWithBrains  

Facebook ► www.facebook.com/UrbanChicksWithBrains  

   

Over THE STUDENT HOTEL DEN HAAG  

Levendig hotel met een hippe, eigentijdse uitstraling in de buurt van de cafés en restaurants in het centrum van Den Haag.  

Instagram www.instagram.com/tsh_thehague  

Facebook ► www.facebook.com/TheStudentHotelTheHague  

  

Over Kunstmuseum Den Haag   

Kunstmuseum Den Haag, hét museum voor moderne kunst van Nederland in Den Haag. 

Instagram www.instagram.com/kunstmuseum.nl   

Facebook ► www.facebook.com/kunstmuseumdenhaag   

  

Dit initiatief is bedacht en gefinancierd door Urban Chicks With Brains in samenwerking met The Student Hotel Den Haag en Kunstmuseum Den Haag