CARDI B BREEKT RECORDS VAN LIL’KIM, TAYLOR SWIFT ENNNN BEYONCÉ!

Het is Bardi Season! Het succes van Cardi B zit in de lift terwijl zij in verwachting is van haar eerste kindje en haar debuutalbum “Invasion of Privacy” op nummer 1 staat.

Twaalf van de dertien nummers van haar debuutplaat, kwamen in de Amerikaanse Billboard charts en samen de Finesse remix met Bruno Mars heeft ze nu dertien tracks in de top 100. Daarmee verbreekt ze het record van Beyoncé die na de release van “Lemonade” met twaalf nummers in de charts terecht kwam. Cardi B is nu de vrouwelijke solo artiest met de meeste nummers tegelijk in de Billboard Top 100.

Cardi B‘s hitsingle ‘I Like It’ heeft Atlantic Records labelmaatje Lil’Kim ingehaald. Het nummer is voldoende verkocht en gestreamed om Cardi haar 5de top 10 single te bezorgen.

Meer dan 100 miljoen streams verzameld op Apple Music, waardoor Cardi B het record van meeste streams in een week door een vrouwelijke solo artiest bereikt. Het vorige record stond op naam van Taylor Swift, met haar album “Reputation” dat eind vorig jaar uitkwam.

Skkrrrrttttt….