HET LAAKTHEATER VERANDERD 1 & 2 MEI IN DANS WALHALLA ‘URBAN SKILLZ FESTIVAL’!

In de meivakantie op dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei laten bekende dansers en dansdocenten, zoals Juvat Westendorp, Reis Fernando, Charmaine maar ook Fari, Gigi, Emerich, Dalvin en Dania, met een opvallende dansstijlen jouw bewegen.

In het Laaktheater in Den Haag ontmoeten dansers en choreografen uit verschillende dansstijlen van Hiphop, Streetdance en Vogueing tot aan Dancehall en Afrodance hun publiek en elkaar om inspiratie, ambities en ervaring uit te wisselen.

Op de klanken van DJ Triple E3, DJ ODI en host Collinz AllDay zijn er gedurende het tweedaagse festival geweldig dance battles waar de dansers zich laten meeslepen door de beats! Heb je gruwelijke dans skills? Daag jezelf en andere dansers uit en doe mee!

In totaal zijn er 9 dansworkshops, die te volgen zijn voor iedereen van elk niveau. Beide dagen zijn er Dance Battles met op de laatste dan een Finale Battle met mooie prijzen. Diverse DJ en Rapworkshops worden verzorgd door DJ2BE, Ondergronds Verbond en Stg. Aight. Leer alles over ritme, gevoel, flow en beats.

Wil je even bijkomen van alle workshops en battles kan je even achterover leunen en genieten van de voorstelling “Ja Hè” door Nedda Sou. De laatste dag sluit de organisatie het festival af met een super gaaf optreden van…dat is nog geheim!

Kom dus 2 en 3 mei naar het Laaktheater voor het naar het Urban Skillz Festival 2018, want daar is alles wat ‘Hiphop en meer’ is tijdens de meivakantie te ontdekken! Tickets zijn online te bestellen voor €3,- op vertoon van je Ooievaarspas, betaal je de helft!

LAAKTHEATER

Dinsdag 1 Mei & Woensdag 2 Mei 2018

Adres: Ferrandweg 4T, 2523XT Den Haag

Tijd 1 mei: 11.00 – 18.30 uur

Tijd 2 mei: 12.00 – 20.00 uur

Koop hier je tickets: Zet jezelf op Aanwezig op Facebook en Nodig je vrienden en vriendinnen uit om jouw te joinen naar het Urban Skillz Festival: https://bit.ly/2Hre0NL

Voor meer informatie: www.beweigi.nl en op www.laaktheater.nl