#InspireToMoveUp WOMEN IN MUSIC: THE ONE AND ONLY RAPPER L.A. SANTANA!

Hoe kom je aan je artiestennaam? 

Mijn geboortenaam is: Luz Altagracia Tejeda Santana, ik heb dus mijn eerste voorletters en mijn laatste achternaam aan elkaar geplakt👀❤️!

Wie heeft je geïnspireerd om te gaan rappen? 

Ik zelf, was altijd geïnspireerd door hiphop en verschillende artiesten. Ik heb hierdoor zelf de keuze gemaakt om er wat mee te doen 😉

Waar zijn de vrouwen in hiphop in Den Haag? 

ON THE WAY!!! Er zijn genoeg, heb wat geduld en zie het opbloeien. Sowieso een shout out naar Lucy! Een artiest uit Den Haag die ook hard aan het werk is.

Hoe verwerk je je Dominicaanse Republiek roots in je muziek?

Mijn afkomst is 100 procent Dominicaans, mijn moeder en vader komen allebei van het mooie eiland Dominicaans Republiek, Santo Domingo. Ik zelf ben opgegroeid in Nederland in het stadje Den Haag. Ik ben hier in Nederland geadopteerd door de liefste en zorgzaamste vrouw, Shella Martina. Zij is afkomstig van Curaçao! Ik kan Spaans en Papiaments, maar heb dit voor zo ver nog niet in mijn muziek samengevoegd. Soon, dat zal met de tijd wel veranderen.

Hoe houdt je jezelf booked, busy en relevant als artiest gedurende de coronapandemie? 

Deze dagen blijf ik doorgaan met wat ik al bezig was dus muziek uitbrengen, promoten en mezelf op 1 zetten! Zo houd ik mijn motivatie op level.

Met welke projecten kom je dit jaar uit? 

👀 van mij zelf komen er wat nieuwe tracks uit, binnenkort een featuring. En verwacht zeker wat clips in het nieuwe jaar van mij!

Wat wens je jezelf in 2021?  

Veel geluk en liefde! Veel nieuwe kansen en projecten waar ik aan mag gaan werken! Dat het een geweldig showcase jaar gaat worden! Dat ik het jaar vol vertrouwen doorga en beëindigd met een BANG!! TO DO IT ALL OVER AGAINN🎶✨XO L.A.Santana

Follow & check L.A. Santana via Instagram // Facebook // Spotify

 

Speciaal voor de Inspire To Move Up: Women in Music met Lauwtje en Numidia op 30 december 2020 in het Paard Den Haag heeft het designteam van Diamond Raven samen met streetwear brand Urban Chicks With Brains een Spit Barz Not Corona sweater ontworpen. De Inspire To Move Up Give-Away raffle is onder tussen voorbij, maar wij willen jullie deze toffe samenwerking een uitwerking niet onthouden! De modellen en artiesten zijn rapper L.A. Santana, en R&B en soulzangeres Sabri. De foto’s zijn gemaakt door Jassir Jonis van fotostudio Goedkroon en de video hieronder een productie van Diamond Raven.