#InspireToMoveUp WOMEN IN MUSIC: THE ONE AND ONLY SINGER-SONGWRITER SABRI!

Je werkte voorheen aan projecten voor andere artiesten en sinds 2019 ben je naar de voorgrond gekomen als solo artiest. Waarom heb je deze stap genomen?

Ik heb altijd een grote passie gehad voor zingen en performen maar ik wist nog niet zo goed wat ik daar precies mee wilde doen. Ik ben iemand die echt dromen en doelen goed moet kunnen visualiseren en een bepaald plaatje daarvan in mijn hoofd wil hebben. Vervolgens als ik weet wat het einddoel is, dan kan ik beter focussen hierop. Hoe meer ik voor andere artiesten schreef, hoe meer het bij mezelf ging borrelen. Toen heb ik in 2019 uiteindelijk besloten om te focussen op mijn solocarrière.

Je hebt een hele tijd in New York in Amerika gewoond. Wat is je grootste leerles die je hebt geleerd, die je hebt meegenomen naar Nederland?

Dat echt alles kan en mogelijk is zolang je maar blijft focussen en hard blijft werken. Dat is een les die voor altijd bij me zal dragen.

Je maakt o.a. Engelstalige soulvolle R&B. Wat vindt je van de aandacht die momenteel uit gaat naar deze genre in Nederland vergeleken met The States?

Je ziet dat het steeds meer mainstream wordt in Nederland en daar ben ik heel blij om. Hiphop gaat natuurlijk nu al een tijdje lekker in Nederland en ik hoop dat de markt voor R&B net zo groot gaat worden. Ik denk ook ergens dat dit wel gaat gebeuren maar alles heeft tijd nodig.

Hoe houdt je jezelf booked, busy en relevant als artiest gedurende de coronapandemie ?

Ik focus mij nu vooral op het maken van nieuwe muziek en ik krijg ook gelukkig nog veel opdrachten binnen voor de House scene. Veel DJ’s willen graag toplines ontvangen, dus daardoor kan ik gelukkig nog een beetje overleven in deze pandemie ☺

In 2020 bracht je het nummer “Something I Know” uit. Met welke projecten kom je dit jaar uit?

Er zullen sowieso meer singles uitgebracht worden dit jaar. Uiteindelijk hoop ik dit jaar ook nog een album uit te kunnen brengen.

Wat wens je jezelf in 2021?

Niet alleen mezelf maar iedereen een vooral heel gezond en gelukkig 2021. Gezondheid is echt het allerbelangrijkste. Het klinkt heel cliché maar ik kan echt uit ervaring zeggen dat het super belangrijk is. Verder hoop ik zelf dit jaar een groter publiek te kunnen bereiken en natuurlijk nog meer streams te behalen ☺

Follow & check ISABRI via Instagram // Spotify // www.sabrimusiq.com // YouTube