VERPLAATST 18 DECEMBER INSPIRE TO MOVE UP: YOUNG EXCELLENCE NODIGT POWERHOUSES UIT DE HAAGSE POLITIEK UIT!

Na ruim twee jaar vindt op zaterdag 18 december de tweede ‘Inspire To Move Up: Young Excellence’ in The Student Hotel Den Haag plaats. De netwerk-, ontmoeting- en inspiratie event gericht op excellente young professionals uit regio Haaglanden richt zich op de toekomst en de bestendigheid van jongeren met een bi-culturele achtergrond in Den Haag en omgeving. Door middel van ontmoetingen tussen jongeren die hun weg in de maatschappij hebben gevonden en op jonge leeftijd al hun sporen hebben verdiend, maakt de nieuwe generatie kennis met de excellence van young leaders of the new skool. Tijdens ‘Inspire To Move Up: Young Excellence’ vertellen zij hoe zij de wereld hebben veranderd of hoe zij de wereld willen veranderen. Uitdagingen, fuck ups, leerlessen en self care tips! Ons doel is om lokale leaders of the new school met high potentials zichtbaar te maken. Geen stoffig praatje, maar een rauw, openlijk en ongepolijst verhaal van excellente jong volwassenen die hun journey, motivatie en inspiratie met het publiek delen.

De eerste gast is Mikal Tseggai (gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor de PvdA in Den Haag). Ze houdt zich in de gemeenteraad bezig met ruimtelijke ordening, onderwijs, integratie en veiligheid. In Den Haag heeft ze zich onder anderen ingezet voor toegankelijke huiswerkbegeleiding voor Haagse kinderen en de afschaffing van Zwarte Piet. In haar werk als gemeenteraadslid zoekt ze de verbinding tussen verschillende groepen in Den Haag en zet ze zich in voor gelijke kansen voor iedereen in de stad. De tweede gast is Riiziane Golamun (adviseur en activist). Zij is een politiek gedreven professional en intersectioneel activist. Het dagelijks vormgeven van gelijkwaardigheid en toegang tot kansen slaat zij op aan. Ze schrijft en strijd.

De bi-culturele ervaringswereld in Nederland wordt soms gezien als complex, tegelijkertijd ook een verrijking omdat je twee of meerdere culturele perspectieven bezit. Jongeren worden tijdens hun studie en werk systematisch eraan herinnerd dat zij “anders zijn”. Echter, het “anders zijn” biedt mogelijkheden om te kunnen zijn wie je bent, wat je verkiest en de kansen die je grijpt. Jongeren met een bi-culturele achtergrond moeten inzien dat hun culturele afkomst in Nederland een privilege is. Door middel van educatie, maatschappelijke betrokkenheid en hun ambitie, hebben de gastsprekers zelfvertrouwen en diverse kennis- en vaardigheden ontwikkeld waarmee zij hun doelen bereiken. Ben je tussen de 18 en 35 jaar, heb je vragen betreffende je studiekeuze, je werk of het waarmaken van je ambities, dan is het ‘Inspire To Move Up: Young Excellence’ event de plek waar je wil zijn. Er zijn heerlijke versnaperingen van restaurant The Commons, deze zijn on tha house!

Ken je iemand of pas je zelf binnen de kweekvijver van Inspire To Move Up: Young Excellence? Meld je dan aan via info@urbanchickswithbrains.com en wie weet ben “JIJ” een van de volgende sprekers tijdens dit  event.

Urban Chicks With Brains x Diamond Raven
En ook slaan Diamond Raven en streetwear brand Urban Chicks With Brains weer de handen in één voor Inspire To Move Up gear. Ditmaal een unieke design met de boodschap “leader of the new school with high potentials” als statement.
Bezoekers maken kans op zowel gratis merchandise. Meld je dus nu hier aan en wie weet zien wij jou op zaterdag 18 december in Classroom 2 en 3 van The Student Hotel in Den Haag.

Programma

14.00 – 14.30 uur              Aanvang & Inloop

14.30 – 14.35 uur              Welkomstwoord Joan Biekman

14.35 – 15.10 uur              Presentatie door Riiziane Golamun

15.10 – 15.20 uur              Pauze

15.20 – 15.55 uur             Presentatie door Mikal Tseggai

15.55 – 16.10 uur              Q&A Mikal Tseggai & Riiziane Golamun + vragen publiek

16.10 – 16.15 uur              Slot- en Dankwoord

16.15 – 17.00 uur              Borrel & Afsluiting

 

Locatie                                       ► The Student Hotel

Adres                                         ► Hoefkade 9

Ruimte                                      ► Classrooms 2 en 3

Datum                                       ► zaterdag 18 december 2021

Tijd                                             ► 14.00u – 17.00u

Aanvang                                    ► 14.00u

Start                                           ► 14.30u

Borrel & Afsluiting                 ► 16.15u

Food                                          ► gratis hapjes

Entree                                        ► GRATIS, verplicht aanmelden via eventbrite.nl in verband met dieetwensen. Let op QR-code is verplicht!

Tickets                                       ► beperkte plekken (maximaal 15 plekken)

Moderator                                ► Joan Biekman van Urban Chicks With Brains

Fotograaf                                  ► Jassir Jonis van Goedkroon

Routebeschrijving                   ► Wanneer u met de trein aankomt, stapt u uit bij “Den Haag Hollandspoor (HS) Station”. Om er met de tram vanaf Den Haag Centraal Station te komen, kun je 6 minuten lang tram 2, 6, 9 of 17 nemen en uitstappen na 3 haltes. Vanaf Hollandspoor (HS) is The Student Hotel 3 minuten lopen over de Stationsweg en sla je linksaf de Hoefkade op bij de eerste kruising. Neem vanaf Schiphol een Intercity trein naar “Den Haag Hollandspoor (HS) Station”. Vanaf daar is The Student Hotel een gemakkelijke wandeling van 3 minuten langs de Stationsweg en sla linksaf naar de Hoefkade bij de eerste kruising.

 

Over Inspire To Move Up Het netwerk-, ontmoeting- & inspiratie event voor, door en met bi-culturele jongeren en vrouwen in Den Haag!

Instagram             www.instagram.com/InspireToMoveUp

Facebook              www.facebook.com/InspireToMoveUp

Facebook event  ►www.fb.me/e/4ATdTG77k

Eventbrite ticket ► www.eventbrite.nl/e/206278333047

 

Over Urban Chicks With Brains Urban Chicks With Brains is een platform en lifestyle merk voor de welbespraakte onafhankelijke vrouw.

Instagram  www.instagram.com/UrbanChicksWithBrains

Facebook  www.facebook.com/UrbanChicksWithBrains

Info  www.UrbanChicksWithBrains.com

 

Over The Student Hotel The Hague Moderne, internationale en voordelige hotelaccommodatie voor studenten en toeristen.

Instagram  www.instagram.com/TSH_TheHague

Facebook  www.facebook.com/TheStudentHotelTheHague

 

Over Diamond Raven Packaging Design, Graphic Design, Art & Photography

Instagram  www.instagram.com/Diamond.Raven

 

Over Goedkroon Photography

Instagram  www.instagram.com/Goedkroon_Cornea

 

Inspire To Move Up: Young Excellence wordt mede mogelijk gemaakt door Urban Chicks With Brains in samenwerking met Diamond Raven, Goedkroon en The Student Hotel The Hague. Gefinancieerd door de Gemeente Den Haag en Fonds1818. Inspire To Move Up: Young Excellence is een neven product van Inspire To Move Up.