#50JaarHiphop UCWB presents HENNESSY VS X NAS LIMITED EDITION GIVE-AWAY

Elk jaar vieren wij van Urban Chicks With Brains de laatste maand van het jaar door terug te geven aan onze volgers. Ter ere en viering van 50 jaar hiphop hebben wij in het staartje van 2023 en start van 2024 een speciale winactie in elkaar gezet.  

Hennessy VS X Nas Limited Edition is een speciaal gelimiteerde variant van Hennessy VS. Uitgebracht in samenwerking met de wereldberoemde rapper Nas om 50 jaar aan hiphop te eren en te vieren. Zo zijn de doos en het etiket van de fles door Nas ontworpen. Een creatieve collage van foto’s waar straat- en studiocultuur wordt gecombineerd met levendige oranje graffiti-accenten. En om het geheel af te maken staat er en een ode aan hiphop beschreven op de achterzijde van de doos. Hennessy VS X Nas Limited Edition heeft een alcoholpercentage van 40%.

Wil jij deze speciaal gelimiteerde variant van Hennessy VS winnen voor jezelf of weggeven aan een ander? Email naar info@urbanchickswithbrains.com en deel één van jouw favoriete momenten in hiphop. Bijvoorbeeld een albumrelease, een concertbezoek of ontmoeting met een hiphopartiest. HENNYTHING is possible!

De winnaar wordt zondag 7 januari 2024 bekend gemaakt. Je kan alleen meedoen aan deze winactie wanneer je 21 jaar of ouder bent. Drink verantwoord.